Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Бош

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз за моята взимах 2-ва бр подгревни Бош 45 лв. 1 бр корем ме заболя 90 кинта за двете
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Колега преди 3-4 месеца си сложих Бош за 60 лева и имах проблеми, за да не се повтаря сега си дадох 250 лв за Денсо и ме е мирна главата.
      Преди мислех да мина тънко ама то излезе по дебело.
      Моя съвет е дай сега 250, за да не даваш сега 60 после още незнам колко.

Comment

Здравейте

Преди 8 месеца сисмених свещите и сложих Bosch. Оказа се голяма грешка. Големите свещи изобщо не работеха добре. Смених ги и сложих Denso. Сега двигателя работи много добре. Само дето оставих малките да са Bosch, но и тях скоро ще ги сменя.
        ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

Явно има изпатили от Бош .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Колеги,слушам ви и ми става тъжно.Свещите за нашите хубавици са Лоджи.Струват 12-18 евро.Зависи от къде ги купуваш.Гарантирано са автентични от Чанакас-Серрес(срещу пожарната в посока центъра) и агротехники-Панаьотис,Нео Скопос.(На околовръстния на Серрес по посока Драма в дясно) и на кръстовището за Агио Пневма(Свети Дух) и околовръстното за Драма.Или влезти във форума на Алфа ГР.Колегите там са за пример.Не знам,какво да ви кажа повече.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Колеги,слушам ви и ми става тъжно.Свещите за нашите хубавици са Лоджи.Струват 12-18 евро.Зависи от къде ги купуваш.Гарантирано са автентични от Чанакас-Серрес(срещу пожарната в посока центъра) и агротехники-Панаьотис,Нео Скопос.(На околовръстния на Серрес по посока Драма в дясно) и на кръстовището за Агио Пневма(Свети Дух) и околовръстното за Драма.Или влезти във форума на Алфа ГР.Колегите там са за пример.Не знам,какво да ви кажа повече.
              Колега, можеш да врътнеш бизнес с Голдън Лодж-ките, в България отдавна ги няма, пък боксерите най-убу с тях вървят...

Comment

исках да питам като сложа све6тите бош ако неработат добре как 6те го разбера какви са сиптомите
                Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

то се разбира след няколко хиляди километра. пали по-трудно, ако имаш газ -пука, гори повече ......

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...32&postcount=9
                  точка

Comment

Моята Алфа 1.6 боксер 146 като я взех беше със свещи бош.Но по-свещите на 2 пъти като ги свалях имаше въглеродни отлагания ( 2ри картинка от горния сайт).Колата гори доста и се натрупват отлагания като сажди по главите.Също има момент на колебание между 3 и 4 хил. оборота.Възможно ли е свещите да не възпламеняват добре и оттам по-голям разход и колебания при ускорение, също и като загрее леко заглъхване на мотора на празен ход (работи на 3 цилиндъра от време на време) ?

Comment

не се чуди а направо сменяй, даже и кабелите.
                      точка

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Колега, можеш да врътнеш бизнес с Голдън Лодж-ките, в България отдавна ги няма, пък боксерите най-убу с тях вървят...
                        Почвам да се замислям!Проблема е , че не ставам за търговец.Ще прецакам и най-добрата далавера.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

..

Здравейте,аз съм с алфа от 1 месец,но за съжаление си имам проблеми още със закупуването й. Седи в сервиз 3 седмици през ден и все сменят кабели свещи ,за което ми взеха първо 400лв ,след това тези свещи ми изгорили бобината на трети цилиндър след 2 дена и там 250лв с работа(направо си ме заклаха) ,но взе ,че ми се оправи. Вървя една седмица супер и вчера тръгвам за Банско за 8 Декември ,и преди Перник давам газ да изпреваря и гледам зад мен адския дим..Веднага ми стана ясно ,че пак свещи или бобина Едвам намерих майстор там,който не беше никакъв майстор де,но се опитваше със зъби и нокти да помогне,и след 4-5 часа мотане сменяне на всякакви свещи ,взе че ми сложи втора ръка някакви и колата тръгна. Тръгна за първите 3-4 километра де,но поне успях да се добера до СОфия. Съвсем случайно попаднах на диагностика и веднага влезнах (това в 7 часа вечерта). Мъжът ми я закачи и веднага излезнаха следните проблеми : Датчик за обороти няма сигнал,Ламбда-регулиране извън диапазона макс.,Датчик за темперарурата на двигателя.; В крайна сметка всъщност ми каза ,че свещите ми правят проблем и горят бобините,защото се очаква още една изгоряла
                          Сега като влезнах и тук да по прочета малко инфо, видях ,че всъщност май трябва да си купя "Денсо" свещи,но след като ме изръсиха 310лв за "Шампион" и ми се вижда малко 250лв за по-добри свещи. Дано наистина е така ,че аман ,не мога да и се нарадвам още ,а гледам всичко да и е наред иначе се дразня ,като нещо не ми е наред. Лошото е ,че ми взе всичките пари и сега тръгвам по магазините да събирам инфо,докато не събера някой лев,колата остава пред блока Приятен ден колеги!
                          Last edited by Highvoltage; d.m.y г., 11:47.
                          Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

тия майстори при които ходиш май те взимат за мезе. чак пък толкова ментеливи свещи да са ти набутали....
                            точка

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              И 164 8V T.S. му е най комфортно с тях . Иначе с BOSCH четири полюсни (точно модела не помня) карах 2 години на ГАЗ и никакъв проблем. Но на 16V там вече е друга работа , както каза един път колегата spe4elist : Бачкам в BOSCH ама карам с NGK
                              Ta mordohy ako решиш да ставаш търговец все пак ще се намеи кой да купува
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И аз реших да мина по-тънко с Бош, защото след кабели за 200 лв ми идваха в повече Дензото. Съжалявам за което. Горе-долу работят, но 2 от малките свещи се СЧУПИХА при сваляне от средата на резбата и ги смених с старите. И освен това ми изгориха 1 бубина, така че от свещи Бош беееегай...
                                За сега колата работи добре, но още малко и си взимам Дензо.
                                ПС: Виж си колега и бубините! Огледай ги хубаво за пукнатини по корпуса. Колата ми забиваше муцуна до 2 000 об, заради спукана бубина.
                                FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                                LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                                ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                                LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Working...
                                X